надiя жива!..

Виктор Сурженко
…хотів, щоб не втрачено, вчора було,
на спокій надія, як мрія б відбулась,
нічим вітер не допоміг, все одно,
не може так статись, щоб ми все забули…
заплаче мелодія ночі сумна,
загуркає небо, проллє сльози вічність…
додасть нам відваги надія жива,
знесилять до втоми, разом біль, із вітром…