Я тебе кохаю i чекаю

Екатерина Таратун
Я тебе кохаю і чекаю
Ввечері, і вранці, і в обід
Я чекаю довго опівночі
Хай не плачуть карі мої очі
Ти приїдеш, вірю я тобі
Ці тумани згинуть, а весною
Я чекаю зустрічі з тобою
Стеляться тумани по землі
Де калини ягоди червоні
Стеляться тумани по землі
Вже закрили сонячні простори

18 листопада 1986 року