Падало листя укр

Татьяна Коломиец 2
Падало листя....
Лягало під ноги, мов хвилі,
Сизим серпанком накрило затихлі сади...
Падало листя...
А янголи втратили крила,
Тихо шепочуть:"...не треба--не кидай, не йди..."
Плакала осінь...
дощами вмиваючи місто.
Ми розгубили, розбили, розсипали...вщент...
Плакала осінь...
У грудях від болю так тісно,
Потяг поїхав--не "в зоні" вже мій абонент...
Падало листя...
Я в дощ заховаю всі сльози,
Стигнуть долоні, не втримали долю в руках...
Падало листя...
Чекаю тебе на порозі....
Янголи плачуть у сквері на голих гілках...