Втрачаю друзiв...

Анатолий Анненко
Втрачаю друзів...  Боже правий!
                Чи то прийшла така пора?
Я ж не скупий і не лукавий;
               прихильник світла і добра...

Втрачаю друзів...  Ті - в могилах,
                а ті живі... - та вже "не ті"... -
Все менше вірних друзів милих,
               все більше розпачу в житті.