Летять журавлi

Анатолий Анненко
Летять журавлі, потяглися ув Ирій.
            Від дому летять - нешвидкі і сумні;
як мрії людей, тих, що втратили віру
            в прийдешнє життя у ясній вишині.

Летять журавлі.., бо вже скоро морози,
                бо скоро до нас завітає зима.
І я так дивлюсь крізь непрохані сльози,
                мов жодної мрії в душі вже нема.

Летять журавлі... Та з новою весною
                я знову чекатиму їх вороття. -
Бо гаряче вірю, що будуть зі мною
                і мрії мої, і любов, і життя.