Який мiй край...

Анатолий Анненко
Який мій край багатий на красу! -
               Долини, гори, ріки повноводні...
З дитинства в серці ту красу несу. -
                Вона мене окрилює й сьогодні.

Який мій край багатий на добро! -
                Поля, сади і фабрики й заводи...
Театри і музеї, і метро...
                І доброта душі мого народу.

Який мій край багатий на пісні! -
              Його пісні в усіх краях співають.
Його пісні (і тихі, і гучні) -
    красу й добро завжди благословляють.