А ти десь там

Татьяна Конюшенко
Забудь мене, бо я вже не твоя,
І не дивися вслід, коли зникаю…
На почуттях моїх вже не заграєш,
Для серця іншого мелодія моя.

Рожевий цвіт кохання – диво з див.
Любові квітка трепетно дихнула,
Що було до – все начисто забула:
Твій силует за пеленою злив.

Любов нова, як хвиля, як магніт.
Я йшла святково в ніжне невідоме,
У сповнене магічних звуків лоно…
Сердець мотиви сколихнули світ.

А ти десь там, за обрієм надій,
Де почуттів джерельця нереальні,
Де переспіви споминів банальні
Й зажурливі промінчики з-під вій…

2015