невже так i?..

Виктор Сурженко
…з німої безодні повернення ждеш?
відвертого погляду в очі соромишся?
безчуйність сьогоднішня мучить? невже?!.
та тільки учора вже більш не повториться…

самі підключили бездушність до всього
ділитись надіями ні з ким обом…
покроплена болем кохання дорога
не дарить любові буяння вам бог…

нервового зриву ніхто не чекає,
і Тиша щаслива мовчанням своїм,
за краєм дороги не спить, а шукає
продовження долі в зітханні вітрів,
як подиху радості в серці, в душі…