Обрiй

Алла Любарец
  Дивлюся :
Небо та земля ,
Малюють обрій .
Молюся :
З вірою щодня -
Все буде добре !
Спекотне літо перейде ,
В чарівну осінь ,
Бажаю мира всій Землі ,
Вбивати досить !


Обрій - горизонт .