До Храму

Нат Алия Рассветы-Закаты
Скрiзь хвилi, що пливуть в Свiту
Дорогу в край зiрок знайду,
Скрiзь бурi, вiтер i туман
Знайду душi св'ященний Храм!

Де сяйвом рiдного тепла
Сiяють ниви на полях,
Переливаються росою
Сади в неписаних вiнках!..

Де дiамант над головою
Промiнням радує в очах...
Зливаючись в чудовий Голос,
З якого Свiт чудить в зiрках!