Лято е...

Борис Калинов
Аромат на току- що
косена трева
през прозореца
прелива
бурно и неудържимо.
На щурчетата примесен
с песента,
напомня нещо
приказно- красиво...
Лято е.
А пълната Луна 
в лек-  облачен воал
понякога
се крие срамежливо.
Душата ми
изпълнена с любов,
мелодията на
нощта
със трепет
пие...
Диво!

Странник
Художник: Б. Калинов- Лето - комп. рисунка