Сповiдь прихильницi стилю феншуй

Анатолий Анненко
Я китайський стиль шаную
                і Китай давно люблю.
Уже  тиждень  "по феншую"
                все в господі я роблю.

На обід змію готую
                (завітаєш - пригощу);
чоловік же мій гидує... -
                просить сала і борщу.

У феншуйському прикиді
           зайшла  в  церкву  я...  - одна, -
так наш піп кричав: - Ізиді!
                Геть із храму, сатана!

Як по вулиці крокую,
                то довкілля аж гуде! -
Все собацтво репетує,
                наче це вовчиця йде.

Макіяж зробила вдало,
                вдягла сукню он яку!
Я сусідів привітала,
                а вони мені... - "швидку". -

Мабуть,  більше вже  не буду...
                Ситуація не та...
Бач,"феншуйці" люблять Будду,
                а я вірую в Христа.