Невъзможност

Антонина Димитрова -Болгария
Не мога да мълвя
                любовни думи.
И трудно пиша аз
                интимен стих.
Ненужни са словата
                помежду ни.
Но знай, за мен единствен,
                че си ти!
Любим,
      желан,
            и чакан,
                и жадуван,
където и да бъда,
                ти си в мен!
Без тебе всеки миг е бездна.
                До полуда
копнея да се върна
                в твоя плен!

11.08.2015г.