***

Еленушка Жукова
До минулого прибавлена хвилина –
Чорно-біла , непроявлена світлина.
Пів на другу, скоро буде пів на п'яту,
Стану зорі, що усюди, розглядати.
Бо ця мить напередодні – дивовижна,
Чи ж важливо, що сьогодні є престижним?
Перші промені приходять обережні,
Вікна крейдою наводять протилежні.
Всі встають, себе збирають , наче лего,
На обличчя надягають альтер-его.
Кожен ранок – запланована мандрівка,
Надрукована курсивом візитівка.
Все минає крізь століття швидкоплинно,
Але є в різноманітті щось незмінне.