Сало покусало

Гордей Махнович
І не снайпер його вполював,
із кущів в серце кулею влучив.
І не ворог його катував,
в кайданах у підвалі замучив.

Він загинув не в зоні АТО
наступивши ногою на міну.
А свиня покусала його,
і зганьбила на всю Україну.

p/s
В селе Цебрив Тернопольской области 39-летний мужчина погиб после того, как его укусила свинья. Как сообщает УНИАН, событие произошло 11 августа.