Нещодавно з неба впала

Боровский Владимир Анатольевич
Нещодавно з неба впала
Наша зірка і тепер
До побачення сказала
Моя дівчина в четвер.

Хвилі в морі піднімає
Вітер,хмари назавжди
Затулили небо,навіть
Стали чорстві всі думки.

Поруч кіт,тебе немає
І ніколи не прийдеш
Довго час щодня минає
Де тепер любов знайдеш?

Де знов дівчину зустріти
І кохати,як кохав
Я не можу зрозуміти
Що за час для всіх настав?

Люди палять,пропивають
Все що бачать у житті
Потім швидко померають
І згнівають у труні.

І за що таке нам Боже
Ці страждання,як у сні?

Тільки Ти змінити зможеш
Все на краще у житті.

Тільки Ти простиш гріхи нам
Подаруєшь нам життя
Бо на світі вже не стримно
Стало жити без "коп'я".

Ось і дівчини не стало
З іншим мила утікла
З неба зіронька упала
І нашкодити змогла.

1998г.