Схаменись

Алена Мария
Напевне, що серйозно все у нас з тобою
І недосяжності своїх думок я скину зброю вниз.
Буду стояти, мерзнучі, оголена, але не тілом, а душою,
Про себе тихо кажучи, повторюючи мантру "схаменись".

Ну, схаменись вже ти скоріше і отямся!
Так неминуче затянуло нас у вирії подій
Кричу, що просто так тобі не здамся,
Та відчуваю що давно ми о;дин о;дному,
піднявши руки догори,
здались.