Забирай моi крила й нiмб

Алена Мария
Забирай мої крила й німб,
Бо без них я навчилась літати.
Грішним янголом поміж стріх,
Поверхівок і міст снувати.

Не монашка і не святиня,
Але довго вночі молилась,
Коли погляд я твій схопила...
Певно, вперше любити вчилась