Мiж нами iз тобою сотнi мрiй

Алена Мария
Між нами із тобою сотні мрій
І більше тисячі із них ми маємо здійснити.
Мільйони сподівань, очікувань, надій
І безкінечність митєй один одного любити.

Любити і кохатись уночі,
Чи в променях холодного світанку.
Кричати, віддаю;чи все тобі,
Прокинувшись безсонним літнім ранком.