О чужой игре, о смертном одре

Боргил Храванон
Отсыпал
          Времени.

Чужой
          игре,
мог ты
          в которую
                не включаться.
Не вовлекаться…

Вовлекшись -
          было зачем
                увлекаться?!

…Поздно?
          Будет -
                на смертном одре,
если
       с него
                не подняться.