Знов до нас прийшла весна

Анатолий Анненко
                Діалог дочки і матері


- Чого я рано встала, чого неміцно спала,
                чого сьогодні я з собою не в ладу?
- Все діється, дівчино, мабуть, не безпричинно... -
                та й місяць-березень в саду...

- Ой, нене моя, нене, ти подивись на мене -
                Моє лице палає, а чому, хто зна?
- Ой, доню, моя доню, -  то ж сонячні долоні..,
                то знов до нас прийшла весна.

Мій милий, рідний краю, тобі добра бажаю!
                Хай над тобою плинуть радісні літа!
Бажаю, добрі люди, хай щасним вік ваш буде!
                Хай Батьківщина розцвіта!