Так хочеться любов...

Кристи Кристиника
Вже 21 сторіччя пройшло
і так багато  чого змінилось..
Стосунки стали вже не ті
скромністю навіть не пахне.

Всім потрібен тільки секс.
І нічого іншого більше.
Все більше ниряють у світ
нецензурної лексики…

Знайомства в нічних клубах,
Та бурхлива ніч.
Нічого не віщює доброго
Лишень задоволення.

Але, так хочеться справжньої любові!
Не фальшиві освічення в коханні.
А любити так хочеться,
серце розривається…