Про нашу землю

Анатолий Анненко
Я рідну землю (чи природу)
                ціную, брате, над усе.
Земля для кожного народу
                всі блага й радощі несе.

Земля... - вона у нас від Бога(!)  -
                ніде такої не знайти;
усі ми завжди якомога
                її повинні берегти.

Земля - всьому найперша мати,
                земля дарує нам життя;
про неї ми повинні дбати,
                до неї - ставитися свято;
без неї нам не буде, брате,
                любові, щастя, майбуття.