***

Еленушка Жукова
Нескінченно широкого моря
Лазурова солона матерія.
Хвилі губляться в спільному хорі,
Їх цілком поглинає феєрія.

Як полотна зі стін галереї
Є думки про майбутнє покликання.
Наче пісня сумна Лорелеї
Приголомшених чайок базікання.

Паперових конвертів за бортом
У зеленому безладі зникнення.
Відплиття термінове з ескортом,
Чергові позапланові зіткнення.

Зміна напряму без зволікання,
Маяків привітання і блимання.
Дивуватись постійно звикання,
Телеграм з-за кордону отримання.

Баранці кучерявої піни
Вкрили ковдрою всю акваторію:
Кораблі, Атлантиди руїни
І забуту із ними історію.