Славiмо Господа!

Анатолий Анненко
Тобі, о, Господи Єдиний,
            безмежно вдячний наш народ. -
Не шкодував Ти для Вкраїни
                Твоїх осяяних щедрот.

Моя земля добром багата -
                родючий і співучий край.
Тож молить наша кожна хата:
                "Ти, Боже, нас не покидай".

Ти, Господи, в часи руїни
                не дав зійти нам нанівець.
Мого народу і Країни
          Ти - справжній люблячий Отець.
Господь Вселенський, Бог Єдиний -
                усього сущого Творець.

Слава Тобі, Боже, у віках!
                Слава Тобі, Боже, у віках!
Слава Тобі, Боже, у віках!