Я вам намалюю щасливу кра ну. До Дня Незалежност У

Алекс Авни Железнов
Позич мені фарби блакитної , небо
Я золота візьму від Дикого поля.
Та й зоряний пензлик, палітру від Феба,
Смарагду прозорого дасть мені море.

Я вам намалюю щасливу країну,
Без горя, війни, міжусобиць та й болю.
І назву я дам для неї - Україна.
Яка здобула собі славу і волю.

На варті Герої Небесної Сотні,
І тисячі тисяч гвардійців завзятих.
Я там зафарбую події скорботні,
І більше не буде потреби в гарматах.

Олексій С. Желєзнов