***

Адель17
Є мої спогади,
І це вбиває!
Я не за тобой сумую,
А за моїм до тебе почуттям.
Іти шляхами тернів,
Хто впізнає?
В розчавлених очах моїх,
Мене стару.
Я більше так не буду,
Заклинаю.
Я більше в це болото не вступлю.
Годинник мій на шиї
Серце крає,
Я йтиму далі,
Я не відступлю.
Крутись,плането,у своїй орбіті.
І не зважай в діапазон думок,
Чи ще кохатимеш когось ти так на світі?
Чи ще почуєш чийсь дзвінок?
Іде життя,
І мрій,надій і віри,
Не втрать цей лік,
Бери до рук голки,
Латай ці діри,
Чекай на мене цілий вік!