Сновиденья

Александр Зрячкин
Замирать
От наслажденья
Помогают
Сновиденья.
Люди рвутся
За мечтой
От реальности
Пустой.
День не вечен,
Мир не вечен...
Пустоту
Заполнить нечем.
Беззаботны
И нежны
Остаются
Только сны...