Не покидаеш ти мене...

Анатолий Анненко
Не покидаєш ти мене
                чи я тебе не відпускаю?
Твій образ - літо осяйне -
                в обіймах марення стискаю...

Ти знов навиділась мені;
                ласкава, рідна і жадана.
...Жаль, що було це лише в сні... -
                Тож не загоюється рана.