Живу я в свiтi довго...

Анатолий Анненко
Живу я в світі довго
                і висновку дійшов:
пізнає шмат нового,
                хто вивчить кілька мов.
Іспанська і німецька,
                англійська, і фарсі.
китайська, і турецька... -
                цікаві мови всі.
В тих мовах нам зоріє
                чарівна далина...
Та серцем володіє
                лиш батьківська одна.