No better place

Ëèëèÿ Êàðíàóøåíêîâà
MY PRETTY, WON’T YOU LOCK THIS DOOR,
I STAND BEHIND, CAN’T TAKE NO MORE,
THE SINGLE DAY I’VE BEEN ALONE
WITHOUT YOU… I’VE WILLED FOR NONE.
______________________________
THE DISTANCE’S LYING OVER US,
BUT THERE’S NO DIKE WE COULDN’T PASS.
ALL’S EQUAL. TRUST ME, GIVE YOUR HAND,
YOU’RE BEST I EVER COULD DEMAND!
______________________________
CHORUS
I’VE JUST FORGET ABOUT MY PRIDE,
I’VE NEVER SEEN SO MUCH DEVOTION,
AND EVERY TIME I LIED
TO YOU, MY SOUL BECAME AN ENDLESS OCEAN…
______________________________
NO CAUSE FOR FEAR. I’M YOURS, YOU’RE MINE…
WE LOVE, WE FOLLOW, WE MAINTAIN…
SO CLOSE TO SACRAL SENSE OF FAITH…
BY YOUR SIDE… THERE’S NO BETTER PLACE!
______________________________
19TH MARCH 2013