кожному

Мария Зирко
У кожного
свої сни.
свої мрії.
свої кордони.

Кожен має
свій вибір.
свій важель.
свій критерій.

Кожен обирає
свої наслідки.
свої стандарти.
свої армагеддони.

Тільки ти
вимір.
цитадель.
траєкторія.