каю, не втекай за край

Мария Зирко
Каю, не втекай за край,
не втекай від краю,
Каю, твой казковий рай
ніч у сни збирає.

Не шукай себе у днях,
що забуті Богом,
лиш єдиний в світі шлях
є твоїм прологом.

Не згуби себе на тлі
не своїх історій,
пам'ятай, що на землі
вічний лепрозорій.
О.Г.