Страшний сон

Анатолий Анненко
Покійна снилась, як проста знайома -
                не як дружина мила, а відтак... -
Сказала, що її обранець Сьома,
               купив  для  них  білети на літак.
Спитала: "Як там діти і онуки?" -
                Спокійна і відчужена сама...
...Прокинувся - спітнілі навіть руки... -
                За вікнами бісилася зима.