Я вдячний Господу i долi...

Анатолий Анненко
Я вдячний Господу і долі
                за те, що сталося в житті:
далось "безбатченкові Толі"
                дійти в ці роки золоті. -

Дружина, діти і онуки,
                надійні друзі, щасний труд...
Святі слова і чисті звуки
                іше звучать -  в душі і тут.


                2005 рік.