Грешен, Безгрешен

Токарский Валерий Михайлович
Грешен,было,пил,не пил,
грешен,скотам морду бил,
грешен,любил и не любил,
безгрешен,ни когда не мстил.

Грешен,мой характер злил,
грешен и чужой бесил,
грешен,было,часто врал,
безгрешен,жопу не лизал.

Грешен,было,девкам льстил,
грешен,под дурня косил,
грешен,было,жён менял,
безгрешен,их не подставлял.

Грешен,иллюзии питал,
грешен и стихи писал,
грешен,лез на пьедестал,
безгрешен,поэтом стал.