Колегам - вчителям

Анатолий Анненко
Наради річні, промови гучні... -
                Таке вже бувало не раз...
В святковий цей день  співаєм пісень,
                танцюємо айстровий вальс.
Колеги мої, ви - друзі мої,
                я знов поспішаю до вас.

У ваших очах огонь не зачах,
                душі джерелО щедро б'є.
Любов, доброта - підмога свята;
                ще й мудрість вам сил додає.
Колеги мої, ви - друзі мої,
                я радий, що ви в мене є.

І доля така -  не  для лайдака. -
                Турботи завжди немалі.
У будь який час все гине без вас:
                в державі, у місті, в селі...
Колеги мої, ви - друзі мої,
                колеги мої - вчителі.
Ви -   кращий  нарід  на землі!