Колегам - в День працiвникiв освiти

Анатолий Анненко
Шановні освітяни!
Хай ваші долі будуть осяяні сонцем і освячені Богом.
Хай ваші душі ніколи не втомляться любити.
Живіть так, щоб вас поважали і друзі, і навіть вороги!
Зі святом, дорогі колеги!

У цей  осінній  славний  день,
                коли ще квіти не зів'яли,
хороших віршів і пісень
                на вашу честь звучить немало.
Хай будуть плідними слова,
                а не лише, як знак привіту!
...Суспільство те не вижива,
                яке не дбає про освіту.