Оперетта из цикла Театр

Ирина Тютюнник
Очаровательна,   блестяща ,  романтична,
Прелестно – взбалмошна  и  иронична,
По – детски  сказочна - в  балах   и   фраках,
Шикарна,   красочна… на   грани    краха.