Ставлення мого друга до державних нагород

Анатолий Анненко
                Б. С. Є.

Державних нагород не маю,
                хоч вже мені не "...надцять" літ.
Зате я душу підіймаю
                аж у міжзоряний політ.

Не пнувсь, не пнусь по "тій" драбині
                до "тих" найвищих установ,
щоби і прісно, так як нині,
                співати вільно міг би знов.

Собі я зичу нагороду:
                Вкраїни милої природу,
життя поміж свого народу;
                душі - завжди із Богом згоду.