Привiтав...

Анатолий Анненко
- Ну ти, куме, набалакав... -
                Іменинник  аж  заплакав.
- Адже  я  в  душі -  поет!
                - Було  слово   некоротке... -
Зичив ти  життя солодке,
                а у нього - діабет.