Треба зупинитися

Галина Вавинова
Люди, чи э у вас очi,
Чи нема їх вдома,
Чи їх поразила лиха глаукома?

Люди, чи э у вас серце,
Чи нема в нём кровi,
Щоб воно рвалося вiд чужоi болi?

Люди, чи э у вас разум,
Хiба це можливо,с ума сходить разом?

Люди, прошу зупинитися!
Пред людьми та Богом
Треба повинитися!

Люди!Ви ж звичайно люди!