шматок

Александр Кононенко
А може, відрубати цей шматок,
Що зруйнували покидьки ті хтиві?
Нехай удавиться той дід Піхто…
Е ні, це буде вже не справедливо.
Хай знає, суко, не менеться це,
Та і не тільки це, а кожен злочин.
За нашу греблю гад не перескоче,
І він, таки, удавиться, козел.

Й раніш не можна було пробачать,
І бити, бити по руках сволоту,
Що вивертала в світу на очах
Свою неперетравлену блювоту.
А головне, щоб пам’ятали люди,
Неможна загрібати не своє,
Бо залишати злочини, як є,
Безкарне злОдійство і далі буде.