Майстрам бiблiотечно1 справи

Анатолий Анненко
Бібліотекарі, ви  теж -  учителі.
                Ентузіасти вищого гатунку.
І люди , і Країни, і Землі
        від вас також чекають порятунку.

Бо ваше слово, шире і палке,
              то - руховказ і світло у дорозі.
Колеги, ваше значення таке(!),
           що оцінити  ще ніхто не в змозі.

Бажаю вам: здоров'я і тепла,
          достатку, і любові, й довголіття!
Щасливого бажаю розмаїття! -
          Щоб кожна днина радістю цвіла!

А ще: святих позицій не здавайте!
                І засівайте "ниву"... Засівайте!