Я радий, вдячний сну...

Анатолий Анненко
Я радий, вдячний сну -
                як зціленню, як миру.
Сон - то Господній дар
                (у певний, слушний час) -
коли багряну вечір одяга порфіру
та  відступають денні  клопоти від нас.

Хай сон і душу, й розум ніжно обіймає. -
Я, засинаючи, за все живе молюсь.
І : "Крім любові, блага  вищого  немає!". -
скажу я знов,
                коли оновленим проснусь.