Люблю вiршi...

Ирина Евгеньевна Карпенко
Люблю вірші свої, в них кохаюсь,
З ними спати іду й прокидаюсь.
А пишу, що болить і не каюсь,
Бо для добрих я справ розкриваюсь.

З читачами крізь вірші вітаюсь
І насамперед сподіваюсь,
Що серця Ваші й душі зігріють
І зерно доброти в них посіють!