Game over

Юлианна Бранивицкая
Хiба вона  тобi треба?
Схаменись i забудь
Це зробить тебе психом
Кохання полонить i боляче бьэ,
бьэ до кровi що сили
Не встигнеш й скуштувати цiэї насолоди,
а правила гри вже рiзко змiнились
Це як граючи з життям  в рулетку
..повiльно нажимаючи  на курок
не знаєш: тебе, чи її обере стальна куля
Для тебе, чи неї сьогоднi буде
 GAME OVER