По1хав друг...

Анатолий Анненко
                Б. М. С.

Поїхав друг у далечінь -
                і я похмурим став. -
Він лиш (з відомих нам причин)
                на три дні прилітав.

Сказав я другові: - Бувай!
                Молюсь за тебе я.
Не забувай наш рідний край,
                що сонечком сія.

І рідні: річка, поле, гай,
                високий небозвід..,
шепнули теж: - Не забувай...
                Привіт тобі, привіт...(!).