Мiй друже давнiй...

Анатолий Анненко
Мій друже давній, друже милий
                далеких літ і кращих днів,
чи ти дістатися зумів
                у цей життєвий вік похилий?

Якщо діставсь.., то де ти.., що ти..?
                А як душа.., чи ще співа?
Які турботи і гризоти... -
                від чого "пухне" голова?