В котрий раз...

Анатолий Анненко
В котрий раз я долі дякую
                за дарунок дорогий.
Стала радості ознакою
                ти в житті моїм, друг мій!
Добрим світлом сяєш,
                душу зігріваєш.
Тож подовше не згорай!
...Гарно в світі жити -
                лиш якщо любити.
Бо любов -
                то справжній рай!